dijous, 12 de juny del 2008

lluc també és llum


Anàlisi per numerologia del nom Lluc (NÚMERO 9)
Naturalesa Emotiva:

Naturalesa emotiva i clarivident. S’expressa per mitjà de la perseverància, la concentració, la suficiència i la clemència. Estima allò ocult, el que és i el que pot ser. Li agrada sentir-se admirat.

Naturalesa Expressiva:

És ardent. S’expressa per mitjà del seu dinamisme i la seva fogositat. Busca la sobrietat, la soledat i la solemnitat. Estima tot allò que és net i lluminós.

Talent Natural:
És ment de pensament desbordat. S’expressa com a pensador inspirat que eleva les idees i fa de cada idealització una realització. Rep augment en tasques que requereixen de la comunió del seu pensament amb la cosa pensada. Tasques més bé cerebrals que manuals. Estima les coses del pensament, més en crear-les que en gaudir-les.
Podria destacar en professions com metge, infermer, filàntrop, advocat, escriptor, pintor, ballarí o en labor comunitària, servint al públic.
La Xarxa ofereix mil instruments de psicoanàlisi que pots consultar quan estàs avorrit. Una altra cosa és que t'ho vulgues creure. Aquesta és la definició que es dóna a través de l'assignació numèrica que té el meu nom. És com la definició de caràcter que fa l'horòscop: a molts ens fa la impressió que s'ajusta bastant a la realitat... Ara bé, això no ens ha de canviar.